Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Сливовий пиріг - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Змішати все для тіста. Для цього міксером або збивалкою збити яйця з ванільним цукром 60 секунд (розділяти на білки і жовтки не треба). Додати йогурт, за бажанням стевію (сливи дуже суттєво підсолодять десерт, тому більше 15 г цукру або його еквіваленту класти не варто). Збивати ще 30 секунд.
2
Додати борошно, розпушувач, за бажанням корицю. Збити разом ще 30 секунд, щоб тісто стало однорідним. Покласти його в холодильник на 5 хв.
3
В цей час помити і розрізати на половинки сливи, видалити кісточки (вага у рецепті - вага без кісточок). Форму для пирога через сито присипати половиною чайної ложки крохмалю. Викласти всі сливи. Зверху також присипати пів чайної ложки крохмалю. Вилити все тісто і за можливості дати постояти ще 5 хв, щоб воно всюди просочилось.
4
Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 45-50 хвилин (для малих форм для кексів всі дії такі самі, але сливи різати дрібніше і випікати 30-35 хв). Перевернути пиріг на тарілку і зняти форму.
5
Поради: 1. Крохмаль потрібен! Щоб він перетворив сік зі слив на «соус» на пирозі. 2. Пропорції правильні, тіста має бути майже вдвічі менше за кількість слив. 3. Тісто не має підніматись і бути як бісквіт, воно тут виходить тонким.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
690 ккал.
Білки
27 г
Вуглеводи
109 г
Цукор
52 г
Жири
15 г
Насичені жирні кислоти
5 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
5 г
Поліненасичені
3 г
Холостерин
457 мг
Волокна
16 г
Сіль
0.05 г
Вода
373 г
Кальцій
109 мг
PHE
1,360 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності