Курячі яйця без термічної обробки.
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Яйця keyboard_arrow_right
яйце куряче сире
яйце куряче сире - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 151 ккал.
= 632 кДж
Білки 12 г
Вуглеводи 0.94 г
Жири 11 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 151 ккал.
Білки 12 г
Вуглеводи 0.94 г
Жири 11 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 12 г |
Вуглеводи | 0.94 г |
Цукор | 0.34 г |
Жири | 11 г |
Насичені жирні кислоти | 3 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 4 г |
Поліненасичені | 2 г |
Холостерин | 431 мг |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 54 мг |
GI | |
PHE | 619 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін Д Вітамін Д (ергостерол, кальциферол, віостерол)
Вітамін В4 Вітамін В4 (холін)
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін В7 Вітамін В7 (біотин, вітамін Н, коензим Р)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін А Вітамін А
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В12 Вітамін В12 (Кобаламін)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Містить мінерали
Калій Калій
Фтор Фтор
Йод Йод
Цинк Цинк
Кобальт Кобальт
Натрій Натрій
Марганець Марганець
Молібден Молібден
Фосфор Фосфор
Магній Магній
Селен Селен
Залізо Залізо
Кальцій Кальцій
Хром Хром
Мідь Мідь
Яйця – ідеально збалансована страва, яка містить всі незамінні для людського організму амінокислоти, більше 30 вітамінів, мікро- та макроелементів. Найбільше: вітаміну А, групи В, D, Е. Немало у яйцях заліза (точніше – у жовтках), тому їх радять як профілактику залізодефіцитної анемії. Найбільше корисно вживати яйця, зварені на м’яко або парові омлети.
Яйця ідеально поєднуються з будь-якими овочами, а також у салатах з куркою, кальмарами, креветками, іншими морепродуктами, рибою, твердими і м’якими сирами.
Найпопулярніше в категорії Яйця
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
143 | | |
175 | | |
154 | | |
159 | | |
126 | | |
189 | | |
321 | | |
353 | | |
186 | | |
174 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності