Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Вітамінний перекус без випікання - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Скласти в чашу блендера вівсянку, льон і подрібнювати 60-90 секунд (максимально дрібно).
2
Додати шматочки яблука (або груші, сливи, апельсин), какао і ще раз все подрібнити блендером 60-90 секунд. Додати стружку і перемішати. Яблука можна покласти і 250-270 (тоді буде не маса, а паста).
3
Масу перекласти в миску з кришкою чи банку і покласти в холодильник на 2-3 години (або на ніч). Це потрібно для того, щоб вівсянка і льон взяли вологу з яблука. В такому вигляді (подрібненому і розмоченому) льон добре засвоюється. Такий десерт багатий на харчові волокна, повільні вуглеводи з вівсянки, омега-3 жири з льону. В ньому є рослинне залізо, магній, цинк і вітаміни: В1, В6, В9, С, В5. Десерт можна з’їсти і як корисний сніданок.
4
Поради: 1. За бажанням можна додати мед, але десерт і так доволі солодкий за рахунок яблука. Також яблуко можна замінити на апельсин. 2. Кокосову стружку можна частково замінити висівками (тоді буде більше вітамінів В, магнію і трохи менше калорій, але для смаку все ж краще частину стружки лишити, а не прибирати повністю).

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
710 ккал.
Білки
18 г
Вуглеводи
71 г
Цукор
28 г
Жири
36 г
Насичені жирні кислоти
19 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
3 г
Поліненасичені
7 г
Холостерин
-
Волокна
22 г
Сіль
-
Вода
198 г
Кальцій
80 мг
PHE
1,029 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності