Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Гарбузовий кекс - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
В чашу блендера покласти сирий гарбуз без шкірки. Подрібнити 30 секунд. Додати велике яйце і розтоплене масло. Подрібнювати ще 30-60 секунд.
2
Додати усі сухі інгредієнти, крім горіхів: борошно, розпушувач або соду, ванільний цукор, мелений мускатний горіх, корицю, стевію. Подрібнювати ще 60-90 секунд.
3
Покласти тісто (в чаші) в холодильник на 30 хв. За цей час воно стане густішим (цільнозерновому борошну треба трохи часу, щоб поглинути вологу). Якщо на вигляд рідкувате, можна додати ще 5-10 г борошна.
4
Розігріти духовку до 180 градусів. Вилити тісто в форму. Зверху посипати порубаними волоськими горіхами і трішки кориці. Випікати 45-55 хвилин. Залежить від форми. Вимкнути духовку і дати йому полежати хв 15 в духовці.
5
Поради: 1. За бажанням можна додати апельсинову або лимонну цедру в тісто. 2. Якщо немає стевії, можна дати цукор (20 г на весь рецепт). 3. Якщо є тільки погружний блендер, то варто спочатку натерти гарбуз на тертці. Тоді його можна буде погружним блендером перетворити на пюре.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
657 ккал.
Білки
23 г
Вуглеводи
75 г
Цукор
17 г
Жири
28 г
Насичені жирні кислоти
9 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
5 г
Поліненасичені
8 г
Холостерин
302 мг
Волокна
15 г
Сіль
0 г
Вода
191 г
Кальцій
137 мг
PHE
1,189 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності