menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
гарбуз сирий

гарбуз сирий - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - гарбуз сирий
Енергія 21 ккал.
= 90 кДж
Білки 0.6 г
Вуглеводи 3 г
Жири 0.1 г
Волокна 1 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 21 ккал.
Білки 0.6 г
Вуглеводи 3 г
Жири 0.1 г
Волокна 1 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
0.6 г
Вуглеводи
3 г
Цукор
3 г
Жири
0.1 г
Насичені жирні кислоти
0.03 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.05 г
Холостерин
0 мг
Волокна
1 г
Сіль
0 г
Вода
95 г
Кальцій
20 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
55 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін В7 Вітамін В7 (біотин, вітамін Н, коензим Р)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін А Вітамін А
Містить мінерали
Натрій Натрій
Цинк Цинк
Кальцій Кальцій
Залізо Залізо
Йод Йод
Мідь Мідь

М’якоть гарбуза без термічної обробки.

Найбільше гарбуз містить вітаміну А – цей компонент відновлює шкіру, покращує її стан, зміцнює зорові нерви і підтримує гостроту зору. Також в ньому міститься корисний для серця калій, необхідні для нервової системи вітаміни групи В і клітковина, що позитивно впливає на травлення.

Гарбуз ідеально смакує у кашах, десертах, овочевих салатах, фрешах.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.)
20 add_circle Внести
14 add_circle Внести
45 add_circle Внести
21 add_circle Внести
35 add_circle Внести
25 add_circle Внести
19 add_circle Внести
31 add_circle Внести
14 add_circle Внести
129 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності