menu
menu
search close
account

Оригінальний салат з нутом і апельсином - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
12.02.2020
svitlandija

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Нут замочити на ніч. Промити, залити свіжою водою, зварити протягом 40 хвилин. Додати до нуту 5 мл оливкової олії, сіль, спеції, перемішати. Розкласти на деко і покласти у розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 15 хвилин (нут стане хрусткий).
2
Очистити авокадо і апельсин, порізати. Огірок порізати скибками. Помідори розрізати на половинки.
3
Змішати всі інгредієнти, заправити олією. За можливості додати ще соус з сицилійського апельсину (сік 2-3 апельсинів, 100 мл води і 30 г цукру проварити до густого стану). Розкласти на порції.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,074 ккал.
Білки
28 г
Вуглеводи
96 г
Цукор
16 г
Жири
65 г
Насичені жирні кислоти
9 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
20 г
Поліненасичені
4 г
Холостерин
0 мг
Волокна
23 г
Сіль
0.1 г
Вода
-
Кальцій
56 мг
PHE
1,327 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності