Баклажани Парміджано - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}} | {{item.unit}} |
Інгредієнти
4 порції
600 x 1 г | |
50 г | |
штука (5 г) | |
120 x 1 г | |
600 x 1 г | |
10 x 1 г | |
4 x 1 г | |
3 x 1 г | |
10 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Баклажани нарізати тонко уздовж. На краплі оливкової олії обсмажити на сковорідці гриль або звичайній з обох сторін, щоб баклажани стали м’якими.
2
Цибулю нарізати кубиками, часник подрібнити. Обсмажити на оливковій олії (1 ч. л.) до золотистого кольору.
3
Додати помідори, порізані дрібними кубиками або перебиті у блендері. Посолити, поперчити, подрібнити кілька листочків базиліку. Тушкувати на середньому вогні близько 15 хв.
4
Моцарелу натерти.
5
У форму для випікання викласти шарами: баклажани, помідори, моцарелу, баклажани.
6
Поставити у духовку, розігріту до 180°. Випікати орієнтовно 25 хв.
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія | 724 ккал. |
Білки | 34 г |
Вуглеводи | 65 г |
Цукор | 2 г |
Жири | 37 г |
Насичені жирні кислоти | 0.05 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 1 г |
Сіль | 0.03 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 20 мг |
PHE | 1,698 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності