{{item.title}}
{{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв


Брауні з гарбузом
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
4 порції
260 x 1 г | |
120 x 1 г | |
2 x штука (57 г) | |
30 x 1 г | |
60 x 1 г | |
2 x 1 г | |
20 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Гарбуз почистити, нарізати і відварити або запекти до готовності (до м'якості, близько 20-30 хвилин).
2
Змішати в мисці всі інгредієнти: гарбуз, банан, яйця, какао, борошно, розпушувач і цукор (або замінити на будь-який інший підсолоджувач). Подрібнити все погружним блендером до однорідності.
3
Розігріти духовку до 180 градусів. Перелити тісто у форму для випікання. Поставити у духовку і випікати близько 30 хв.
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія | 738 ккал. |
Білки | 31 г |
Вуглеводи | 116 г |
Цукор | 35 г |
Жири | 18 г |
Насичені жирні кислоти | 3 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 650 мг |
Волокна | 3 г |
Сіль | 0 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 63 мг |
PHE | 1,200 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності