Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Корисна апельсинова паска - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
З апельсину зняти цедру. З половини апельсина вичавити сік. Сухофрукти завчасно замочити. Можна замочити в трішки підігрітому апельсиновому соці або ж воді.
2
Протерти сир через сито (якщо сир спеціальний у відерцях, то не треба).
3
Змішати сир, яйце, апельсиновий сік, олію (олію можна оливкову, кокосову без запаху, волоського горіху, кунжутну тощо). Поступово просіювати борошно з розпушувачем, стевією і содою. Додати сухофрукти і замісити тісто. Тісто виходить доволі густе.
4
Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти тісто в форму (на 3/4 розміру форми або трішки більше) і поставити у духовку. Випікати орієнтовно 30-40 хвилин (залежно від духовки і форми, готовність перевірити сухою зубочисткою). Тісто розраховано на 1 велику паску або 2 середні (діаметром 9 см) або 3 маленькі (діаметром 6-7 см). За бажанням в тісто можна додати 10-20 г цукру. Якщо нема вівсяного борошна, то можна подрібнити плющену вівсянку в кавомолці. Також можна взяти пшеничне цільнозернове борошно.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,989 ккал.
Білки
71 г
Вуглеводи
230 г
Цукор
13 г
Жири
88 г
Насичені жирні кислоти
21 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
50 г
Поліненасичені
10 г
Холостерин
501 мг
Волокна
16 г
Сіль
0.97 г
Вода
139 г
Кальцій
364 мг
PHE
3,548 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності