{{item.title}}
{{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв


Тушкована риба з вершками
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
4 порції
600 x 1 г | |
200 x 1 г | |
150 x 1 г | |
50 x 1 г | |
10 x 1 г | |
5 x 1 г | |
3 x 1 г | |
3 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Рибу розморозити, злити воду, якщо є, нарізати на шматочки. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати.
2
Підсмажити на олії моркву і цибулю кілька хвилин. Додати нарізане філе. Додати вершки, сіль та спеції.
3
Тушкувати під кришкою на середньому вогні 15 хв до готовності риби. Розкласти на тарілки і прикрасити зеленню.
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія | 1,219 ккал. |
Білки | 165 г |
Вуглеводи | 24 г |
Цукор | 12 г |
Жири | 52 г |
Насичені жирні кислоти | 5 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0.01 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 5 г |
Сіль | 3 г |
Вода | 8 г |
Кальцій | 47 мг |
PHE | 8,225 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності