menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Тушкована риба з вершками

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
11.11.2019
Iras_food_diary

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Рибу розморозити, злити воду, якщо є, нарізати на шматочки. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати.
2
Підсмажити на олії моркву і цибулю кілька хвилин. Додати нарізане філе. Додати вершки, сіль та спеції.
3
Тушкувати під кришкою на середньому вогні 15 хв до готовності риби. Розкласти на тарілки і прикрасити зеленню.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія
1,219 ккал.
Білки
165 г
Вуглеводи
24 г
Цукор
12 г
Жири
52 г
Насичені жирні кислоти
5 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.01 г
Холостерин
0 мг
Волокна
5 г
Сіль
3 г
Вода
8 г
Кальцій
47 мг
PHE
8,225 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності