Капуста білокачанна свіжа.
Страви keyboard_arrow_right
Овочі, бобові та гриби keyboard_arrow_right
Свіжі овочі keyboard_arrow_right
капуста білокачанна
капуста білокачанна - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 31 ккал.
= 130 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 4 г
Жири 0.26 г
Волокна 3 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 31 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 4 г
Жири 0.26 г
Волокна 3 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 2 г |
Вуглеводи | 4 г |
Цукор | 3 г |
Жири | 0.26 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 3 г |
Сіль | 0.18 г |
Вода | - |
Кальцій | 53 мг |
GI | |
PHE | 75 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін С Вітамін С
Капуста неймовірно корисна для серця, роботи нирок, травлення (завдяки високому вмісту клітковини), для імунітету, шкіри та обміну речовин. Проте є у вживанні капусти і протипоказання, зокрема: панкреатит, ентероколіт, синдром подразненого кишечника і проблеми з жовчним міхуром у стадії загострення.
Смакує капуста як додаток до салатів, також її можна тушкувати (з куркою, грибами чи м’ясом). Перед вживанням у сирому вигляді, краще пом’яти капусту із сіллю і залишити її на 30 хвилин (вона стане значно м’якішою).
Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
29 | | |
89 | | |
20 | | |
14 | | |
45 | | |
35 | | |
38 | | |
90 | | |
31 | | |
47 | | |
33 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності