Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
варені макарони

варені макарони - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Фото - варені макарони
Енергія 133 ккал.
= 557 кДж
Білки 4 г
Вуглеводи 24 г
Жири 3 г
Волокна 1 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 133 ккал.
Білки 4 г
Вуглеводи 24 г
Жири 3 г
Волокна 1 г
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
4 г
Вуглеводи
24 г
Цукор
0.2 г
Жири
3 г
Насичені жирні кислоти
0.31 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0.84 г
Поліненасичені
1 г
Холостерин
-
Волокна
1 г
Сіль
0.41 г
Вода
69 г
Кальцій
11 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
177 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Містить мінерали
Йод Йод
Мідь Мідь
Кобальт Кобальт
Марганець Марганець
Калій Калій
Натрій Натрій
Магній Магній
Цинк Цинк
Селен Селен
Фосфор Фосфор
Кальцій Кальцій
Хром Хром
Залізо Залізо
Молібден Молібден

Відварені до готовності макаронні вироби.

Корисним є лише макарони з твердих сортів пшениці або цільнозернові. Їх можна вживати у першій половині дня як джерело повільних вуглеводів. Макарони зі скловидної м’якої пшениці (білого борошна) є шкідливими, містять багато легко засвоюваного крохмалю, сприяють відкладанню жирів і збільшенню ваги.

Макарони можна додавати у запіканки, омлети, поєднувати з овочами, м’ясними та рибними інгредієнтами, моцарелою, соусами і твердими сирами.

Найпопулярніше в категорії Макаронні вироби

Назва Енергія (ккал.)
140 add_circle Внести
193 add_circle Внести
351 add_circle Внести
236 add_circle Внести
140 add_circle Внести
360 add_circle Внести
128 add_circle Внести
148 add_circle Внести
356 add_circle Внести
357 add_circle Внести
334 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності