Відварені до готовності макаронні вироби.
Страви keyboard_arrow_right
Зернові продукти keyboard_arrow_right
Макаронні вироби keyboard_arrow_right
варені макарони
варені макарони - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 133 ккал.
= 557 кДж
Білки 4 г
Вуглеводи 24 г
Жири 3 г
Волокна 1 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 133 ккал.
Білки 4 г
Вуглеводи 24 г
Жири 3 г
Волокна 1 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 4 г |
Вуглеводи | 24 г |
Цукор | 0.2 г |
Жири | 3 г |
Насичені жирні кислоти | 0.31 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0.84 г |
Поліненасичені | 1 г |
Холостерин | - |
Волокна | 1 г |
Сіль | 0.41 г |
Вода | 69 г |
Кальцій | 11 мг |
GI | |
PHE | 177 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Містить мінерали
Йод Йод
Мідь Мідь
Кобальт Кобальт
Марганець Марганець
Калій Калій
Натрій Натрій
Магній Магній
Цинк Цинк
Селен Селен
Фосфор Фосфор
Кальцій Кальцій
Хром Хром
Залізо Залізо
Молібден Молібден
Корисним є лише макарони з твердих сортів пшениці або цільнозернові. Їх можна вживати у першій половині дня як джерело повільних вуглеводів. Макарони зі скловидної м’якої пшениці (білого борошна) є шкідливими, містять багато легко засвоюваного крохмалю, сприяють відкладанню жирів і збільшенню ваги.
Макарони можна додавати у запіканки, омлети, поєднувати з овочами, м’ясними та рибними інгредієнтами, моцарелою, соусами і твердими сирами.
Найпопулярніше в категорії Макаронні вироби
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
140 | | |
193 | | |
351 | | |
236 | | |
140 | | |
360 | | |
128 | | |
148 | | |
356 | | |
357 | | |
334 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності