menu
menu
search close
account

Червоний булгур по-турецьки - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Булгур промити кілька разів та відкласти.
2
В каструльці розігріти оливкову олію, додати попередньо подрібнену цибулю - пасерувати до прозорості. Додати вичавлений часник, через хвилинку додати овочі - помішуючи пропасерувати.
3
Додати порізані помідори, коли вони почнуть пускати сік - додати томатну пасту та спеції, перемішати разом і виключити вогонь.
4
Викласти овочі на булгур в каструлю з товстим дном, додати гарячу воду, перемішати та довести до кипіння. Далі скрутити вогонь до середнього і накрити кришкою - варити 20-25 хв. Після цього, загорнути кришку рушником і нею ж накрити, тримати на вогні ще 10 хвилин, виключити вогонь, зачекати 5 хвилин і подавати.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія
1,867 ккал.
Білки
55 г
Вуглеводи
352 г
Цукор
19 г
Жири
34 г
Насичені жирні кислоти
5 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
19 г
Поліненасичені
5 г
Холостерин
0 мг
Волокна
47 г
Сіль
3 г
Вода
1,016 г
Кальцій
185 мг
PHE
2,770 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності