Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Корисна сирна паска з желатином - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Воду закип'ятити. Залити нею желатин. За бажанням, можна брати чай матча (зелений / синій / рожевий), і тоді паска матиме колір.
2
Яйця із щіпкою солі збити до піни, додати молоко та ванілін. Нагрівати, не доводячи до кипіння, на найменшому вогні, постійно помішуючи! Додати желатин, прогріти ще хвилинку до розтоплення і виключити вогонь. Залишити остигати.
3
Кисломолочний сир збити в блендері чи комбайні, додати яєчну масу, ретельно розмішати.
4
Додати сухофрукти чи горіхи на Ваш смак. Та виложити в форму для творожної паски застелену марлею.
5
Поставити в холодильник під «обтяжувач» (накрити тарілкою з банкою) на 6 годин.
6
Обережно вийняти з форми та прикрасити - шоколадом, посипкою, сухофруктами та горішками на Ваш смак.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,573 ккал.
Білки
136 г
Вуглеводи
120 г
Цукор
48 г
Жири
62 г
Насичені жирні кислоти
21 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
11 г
Поліненасичені
2 г
Холостерин
108 мг
Волокна
1 г
Сіль
1 г
Вода
4,626 г
Кальцій
984 мг
PHE
6,823 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності