menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Морквяний торт

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Instagram
03.09.2019
filiushkina_sv

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Моркву очистити та натерти на дрібній тертці. Горіхи підсушити на сухій сковорідці. Частину (30 г) подрібнити ножем, частину (20 г) - лишити цілими.
2
Білки відділити від жовтків. Білки з сіллю збити до стійких піків. До жовтків додати моркву, йогурт, горіхи (30 г), борошно, сіль, цукор (30 г, 2 ст.л.) або підсолоджувач, корицю і розпушувач. Добре перемішати і потім додати в масу білки. Обережно перемішати їх ложкою або лопаточкою з рештою тіста (ні в якому разі не збивати міксером).
3
Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти тісто у форму (бажано застелити її пергаментом) і поставити у розігріту духовку. Випікати 13-15 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
4
Зробити крем. Для цього збити сметану із ванільним цукром, загущувачем та звичайним цукром.
5
Чорнослив залити окропом на 5-10 хвилин. Потім порізати шматочками.
6
Скласти торт. Для цього коржі розрізати на 2 частини. Змастити перший корж кремом, посипати чорносливом, накрити другим коржем і ще раз змастити кремом. Прикрасити чорносливом і половинками горіхів.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Енергія
1,774 ккал.
Білки
55 г
Вуглеводи
173 г
Цукор
8 г
Жири
99 г
Насичені жирні кислоти
0.05 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
28 г
Поліненасичені
0 г
Холостерин
0 мг
Волокна
9 г
Сіль
0 г
Вода
12 г
Кальцій
141 мг
PHE
2,758 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності