menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account

Фріттата з картоплею і грибами

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Web
Instagram
03.09.2019
Photo

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Картоплю, цибулю і гриби почистити та нарізати.
2
Картоплю перекласти у сковорідку, змащену олією. Обсмажити 5 хвилин.
3
Додати сіль, гриби, часник, цибулю. Обсмажити 3 хвилини.
4
Збити яйця з йогуртом і зеленню, додати тертий сир, сіль, перець і спеції.
5
Залити яєчною масою картоплю в сковорідці. Поставити у духовку, розігріту до 200 градусів, на 15-20 хвилин.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Інші
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
Енергія
978 kcal
Білки
61 г
Вуглеводи
87 г
Цукор
2 г
Жири
48 г
Насичені жирні кислоти
0.03 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
0 г
Поліненасичені
0.01 г
Холостерин
0 мг
Волокна
1 г
Сіль
0 г
Вода
8 г
Кальцій
45 мг
PHE
3,010 мг
Енергія
{{recipe.energy}} {{recipe.energyUnit}}-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності