Пюре з квасолі і гриби з підливою - рецепт, калорійність
Інгредієнти
{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}} |
Інгредієнти
3 порції
150 x 1 г | |
150 x 1 г | |
3 x 1 г | |
2 x 1 г | |
20 x 1 г | |
500 x 1 г | |
150 x 1 г | |
50 x 1 г | |
50 x 1 г | |
10 x 1 г | |
4 x зубчик (5 г) | |
200 x 1 г | |
100 x 1 г | |
30 x 1 г | |
3 x 1 г | |
3 x 1 г | |
3 x 1 г |
Спосіб приготування
1
Квасолю замочити на 8 годин або на ніч у теплій воді. Потім промити, відварити до готовності (30-40 хвилин). Воду за 10-15 хв. до закінчення варіння підсолити. Дати трохи охолонути і злити воду.
2
Селеру (100 г) почистити, порізати на шматки, відварити до готовності (близько 15 хвилин). Відвар злити в окремий стакан.
3
Квасолю і селеру подрібнити блендером в пюре, додаючи спеції, олію (близько 20 мл) та трохи відвару, щоб довести його до потрібної консистенції.
4
Цибулю, часник, моркву, селеру і гриби порізати.
5
Обсмажити на олії (10 мл) на маленькому вогні цибулю та часник протягом 3-5 хвилин. Додати моркву, селеру і печериці. Смажити ще 2-3 хвилини.
6
Додати спеції, бульйон і тушкувати 7-10 хвилин під кришкою. Додати борошно і перемішати. Потім влити вершки (можна кокосові, тоді страва буде веганська) і ще раз ретельно перемішати. Залишити на середньому вогні без кришки на декілька хвилин (щоб підлива загусла).
Kатегорія
Харчові цінності
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Енергія | 1,288 ккал. |
Білки | 70 г |
Вуглеводи | 145 г |
Цукор | 12 г |
Жири | 51 г |
Насичені жирні кислоти | 0.06 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | 0 мг |
Волокна | 5 г |
Сіль | 6 г |
Вода | 0 г |
Кальцій | 137 мг |
PHE | 3,415 мг |
Енергія | {{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.- |
Білки | {{recipe.protein}} г- |
Вуглеводи | {{recipe.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{recipe.sugar}} г- |
Жири | {{recipe.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{recipe.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{recipe.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{recipe.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{recipe.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{recipe.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{recipe.fiber}} г- |
Сіль | {{recipe.salt}} г- |
Вода | {{recipe.water}} г- |
Кальцій | {{recipe.calcium}} мг- |
PHE | {{recipe.phe}} мг |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності