menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
перець червоний солодкий

перець червоний солодкий - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - перець червоний солодкий
Енергія 35 ккал.
= 147 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 35 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
1 г
Вуглеводи
6 г
Цукор
4 г
Жири
0.3 г
Насичені жирні кислоти
0.06 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
50 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін А Вітамін А
Вітамін С Вітамін С
Містить мінерали
Натрій Натрій
Мідь Мідь
Йод Йод
Позитивний вплив для здоров'я

Червоний болгарський перець – один з лідерів по вмісту вітаміну С. Він містить більше вітаміну С, ніж апельсини, лимони та ягоди. Щоб отримати денну норму цього вітаміну, достатньо додати у салат 70 г солодкого перцю.

Перець червоного кольору містить вітамін А і бета-каротин, які потрібні для красивої шкіри, гостроти зору, імунітету та репродуктивної функції.

Окремий приємний бонус – енергетична цінність болгарського перцю дуже низька, а вміст клітковини високий. Відповідно, овоч чудово насичує при мінімумі калорій.

Цікавий факт: у солодкому болгарському перці, насправді, не так багато цукру, всього лише 4.2 г на 100 г. І це виключно корисні для організму цукри, адже він абсолютно не містить сахарози (яка і сприяє набору ваги).

Скільки калорій у болгарському перці?

Солодкий перець містить 27 ккал на 100 г. Середній овоч без хвостика і насіння важить 175 г, отже, містить всього 47 ккал.

Чи можна їсти болгарський перець під час схуднення?

І навіть потрібно. Крім того, що калорійність болгарського перцю низька, овоч ще й добре впливає на обмін жирів, завдяки високому вмісту вітаміну В6.

Шкода болгарського перцю

Його не можна вживати під час загострення хвороб ШКТ і на лікувальних дієтах.

Бажано вживати перець у свіжому або запеченому вигляді, і додавати жири. Це потрібно для збереження і кращого засвоєння вітамінів.

Оригінальні рецепти з болгарським перцем:

• рис з солодким перцем, ананасом, кальмарами та кунжутом;
• запечені половинки перцю, фаршировані булгуром, курячим фаршем і сиром;
• запечені перці з начинкою з гречки, обсмаженого тофу й оливок.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
27 1 6 0.1 1 add_circle Внести
20 0.9 4 0.2 1 add_circle Внести
16 0.7 3 0.2 0.05 add_circle Внести
20 1 4 0.2 0.6 add_circle Внести
19 1 3 0.1 2 add_circle Внести
35 1 7 0.22 4 add_circle Внести
14 0.82 2 0.18 0.93 add_circle Внести
16 1 1 0.3 3 add_circle Внести
24 1 4 0.2 2 add_circle Внести
32 1 7 0.1 2 add_circle Внести
23 1 4 0 0.8 add_circle Внести
48 2 9 0.4 add_circle Внести
20 2 2 0.5 3 add_circle Внести
27 1 5 0 2 add_circle Внести
54 3 5 2 0 add_circle Внести
61 2 13 0.1 add_circle Внести
20 1 4 0 add_circle Внести
73 5 14 0.2 add_circle Внести
40 3 6 0.3 add_circle Внести
15 0.8 2 0.1 1 add_circle Внести
28 1 7 0 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності