menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
перець червоний солодкий

перець червоний солодкий - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - перець червоний солодкий
Енергія 35 ккал.
= 147 кДж
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 35 ккал.
Білки 1 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
1 г
Вуглеводи
6 г
Цукор
4 г
Жири
0.3 г
Насичені жирні кислоти
0.06 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
50 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін С Вітамін С
Містить мінерали
Кальцій Кальцій
Цинк Цинк
Залізо Залізо
Натрій Натрій
Мідь Мідь
Йод Йод

Червоний болгарський перець – один з лідерів по вмісту вітаміну С. Він містить більше вітаміну С, ніж апельсини, лимони та ягоди. Щоб отримати денну норму цього вітаміну, достатньо додати у салат 70 г солодкого перцю.

Перець червоного кольору містить вітамін А і бета-каротин, які потрібні для красивої шкіри, гостроти зору, імунітету та репродуктивної функції.

Окремий приємний бонус – енергетична цінність болгарського перцю дуже низька, а вміст клітковини високий. Відповідно, овоч чудово насичує при мінімумі калорій.

Цікавий факт: у солодкому болгарському перці, насправді, не так багато цукру, всього лише 4.2 г на 100 г. І це виключно корисні для організму цукри, адже він абсолютно не містить сахарози (яка і сприяє набору ваги).

Скільки калорій у болгарському перці?

Солодкий перець містить 27 ккал на 100 г. Середній овоч без хвостика і насіння важить 175 г, отже, містить всього 47 ккал.

Чи можна їсти болгарський перець під час схуднення?

І навіть потрібно. Крім того, що калорійність болгарського перцю низька, овоч ще й добре впливає на обмін жирів, завдяки високому вмісту вітаміну В6.

Шкода болгарського перцю

Його не можна вживати під час загострення хвороб ШКТ і на лікувальних дієтах.

Бажано вживати перець у свіжому або запеченому вигляді, і додавати жири. Це потрібно для збереження і кращого засвоєння вітамінів.

Оригінальні рецепти з болгарським перцем:

• рис з солодким перцем, ананасом, кальмарами та кунжутом;
• запечені половинки перцю, фаршировані булгуром, курячим фаршем і сиром;
• запечені перці з начинкою з гречки, обсмаженого тофу й оливок.

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.)
20 add_circle Внести
14 add_circle Внести
45 add_circle Внести
21 add_circle Внести
15 add_circle Внести
38 add_circle Внести
135 add_circle Внести
21 add_circle Внести
384 add_circle Внести
51 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності