Таблиця Калорійності
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Кабачкові рулетики з сиром - рецепт, калорійність

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Інгредієнти

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Спосіб приготування

1
Кабачок помити, зрізати один край щоб рівно опирався столу і охайно, не поспішаючи, нарізати повздовж на тонкі смужки.
2
Приготувати сирну масу: кисломолочний сир збити блендером до однорідної маси, додати тертий пармезан (25 г), яйце, часникову пудру, сіль та перець до смаку. Добре перемішати.
3
Для соусу: натерти на дрібній терці малі моркву та цибулину, вичавити через часникодавку часник. Все обсмажити на оливковій олії помішуючи і потім додати томатну пасту. Додати сіль та цукор до смаку. Додати води, якщо консистенція надто густа або підгорає (може піти 2-6 столових ложок води). Прогріти разом та залишити. Замість цього соусу можна використати аджику домашню або соус маринара.
4
Підготувати невелике деко, змастити олією або маслом та невеликою кількістю томатного соусу. Сформувати рулетики: на смужку кабачка викласти сирну масу, томатний соус, натертий сир моцарела (твердий). Щільно охайно скрутити та проколоти шпажкою, щоб трималось.
5
Викласти на форму тісно один біля одного, зверху посипати натертим пармезаном (20 г). Випікати при 200°С приблизно 20 хвилин. Щоб кабачок був м’якший, а моцарела і пармезан розтопились.

Харчові цінності

fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Енергія
1,260 ккал.
Білки
91 г
Вуглеводи
34 г
Цукор
14 г
Жири
86 г
Насичені жирні кислоти
4 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
17 г
Поліненасичені
4 г
Холостерин
0 мг
Волокна
8 г
Сіль
7 г
Вода
6,464 г
Кальцій
685 мг
PHE
4,056 мг
Енергія
{{recipe.energy}} кДж- {{recipe.energy}} ккал.-
Білки
{{recipe.protein}} г-
Вуглеводи
{{recipe.carbohydrate}} г-
Цукор
{{recipe.sugar}} г-
Жири
{{recipe.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{recipe.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{recipe.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{recipe.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{recipe.polySaturated}} г-
Холостерин
{{recipe.cholesterol}} мг-
Волокна
{{recipe.fiber}} г-
Сіль
{{recipe.salt}} г-
Вода
{{recipe.water}} г-
Кальцій
{{recipe.calcium}} мг-
PHE
{{recipe.phe}} мг
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності