Оцінка
Рецепт ти вже оцінив/-ла
Інгредієнти
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
400 x 1 г
150 x 1 г
3 x 1 г
25 x 1 г
57 г
3 x 1 г
3 x 1 г
80 x 1 г
25 x 1 мл
60 x 1 г
40 x 1 г
5 x 1 г
2 x 1 г
3 x 1 г
60 x 1 мл
20 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
Спосіб приготування
1
Кабачок помити, зрізати один край щоб рівно опирався столу і охайно, не поспішаючи, нарізати повздовж на тонкі смужки.
2
Приготувати сирну масу: кисломолочний сир збити блендером до однорідної маси, додати тертий пармезан (25 г), яйце, часникову пудру, сіль та перець до смаку. Добре перемішати.
3
Для соусу: натерти на дрібній терці малі моркву та цибулину, вичавити через часникодавку часник. Все обсмажити на оливковій олії помішуючи і потім додати томатну пасту. Додати сіль та цукор до смаку. Додати води, якщо консистенція надто густа або підгорає (може піти 2-6 столових ложок води). Прогріти разом та залишити. Замість цього соусу можна використати аджику домашню або соус маринара.
4
Підготувати невелике деко, змастити олією або маслом та невеликою кількістю томатного соусу. Сформувати рулетики: на смужку кабачка викласти сирну масу, томатний соус, натертий сир моцарела (твердий). Щільно охайно скрутити та проколоти шпажкою, щоб трималось.
5
Викласти на форму тісно один біля одного, зверху посипати натертим пармезаном (20 г). Випікати при 200°С приблизно 20 хвилин. Щоб кабачок був м’якший, а моцарела і пармезан розтопились.
{{data.energy}}1,260 ккал
Також {{data.energyAlt}}5,276 кДж ● Енергія
{{data.protein}}91 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
{{data.carbohydrate}}34 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.sugar}} 14 г
{{data.fat}}86 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.saturatedFattyAcid}} 4 г
Трансжирні кислоти
{{data.transFattyAcid}} 0 г
Мононенасичені
{{data.monoSaturated}} 17 г
Поліненасичені
{{data.polySaturated}} 4 г
Холестерин
{{data.cholesterol}} 0 мг
Волокна
{{data.fiber}} 8 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber}} г
Сіль
{{data.salt}} 7 г
Вода
{{data.water}} 6,464 г
Кальцій
{{data.calcium}} 685 мг
PHE
{{data.phe}} 4,056 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Рівень щоденної активності
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
{{errors.message}}
Забув(-ла) пароль?
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Склад поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Kатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.