menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Яйця
keyboard_arrow_right
яєчний жовток сирий

яєчний жовток сирий - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - яєчний жовток сирий
Енергія 354 ккал.
= 1,483 кДж
Білки 17 г
Вуглеводи 1 г
Жири 31 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 354 ккал.
Білки 17 г
Вуглеводи 1 г
Жири 31 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
17 г
Вуглеводи
1 г
Цукор
0.23 г
Жири
31 г
Насичені жирні кислоти
10 г
Транс-жирні кислоти
0 г
Моно-ненасичені
13 г
Поліненасичені
6 г
Холостерин
1,458 мг
Волокна
-
Сіль
0.15 г
Вода
49 г
Кальцій
137 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
775 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Містить вітаміни
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін С Вітамін С
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін А Вітамін А
Містить мінерали
Натрій Натрій
Цинк Цинк
Йод Йод
Мідь Мідь
Залізо Залізо
Кальцій Кальцій

Жовток курячого яйця без термічної обробки.

Жовток містить потрібні організму жири, в тому числі і омега-3, вітаміни А, Е, D, групи В, багато заліза, кальцію та інших корисних компонентів. Більше того, завдяки жирам ці вітаміни і інші компоненти добре засвоюються (бо, наприклад, А і Е засвоюються лише з жирами). При хворобах ШКТ жовток краще вживати рідким (зварене на м’яко яйце) або у складі парових омлетів.

Жовтки часто є основою десертів (наприклад, тирамісу), додаються у випічку. Тертими вареними жовтками можна прикрасити салати. Щоб засвоювалось залізо із жовтків, слід поєднувати страву з продуктами, що містять вітамін С, наприклад, із солодким перцем, шпинатом, броколі, петрушкою тощо.

Найпопулярніше в категорії Яйця

Назва Енергія (ккал.)
152 add_circle Внести
175 add_circle Внести
151 add_circle Внести
48 add_circle Внести
150 add_circle Внести
142 add_circle Внести
185 add_circle Внести
160 add_circle Внести
340 add_circle Внести
150 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності