menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Яйця
keyboard_arrow_right
жовток яйця

жовток яйця - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 321 ккал.
= 1,344 кДж
Білки 16 г
Вуглеводи 4 г
Жири 27 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 321 ккал.
Білки 16 г
Вуглеводи 4 г
Жири 27 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
16 г
Вуглеводи
4 г
Цукор
-
Жири
27 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
800 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Яєчний жовток сирий (без термічної обробки).

Жовток містить потрібні організму жири, в тому числі і омега-3, вітаміни А, Е, D, групи В, багато заліза, кальцію та інших корисних компонентів. Більше того, завдяки жирам ці вітаміни і інші компоненти добре засвоюються (бо, наприклад, А і Е засвоюються лише з жирами). При хворобах ШКТ жовток краще вживати рідким (зварене на м’яко яйце) або у складі парових омлетів.

Щоб засвоювалось залізо із жовтків, слід поєднувати страву з продуктами, що містять вітамін С. Наприклад, із солодким перцем, шпинатом, броколі, петрушкою тощо.

Найпопулярніше в категорії Яйця

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
160 0.13 0.01 0.12 0 add_circle Внести
157 0.13 0.01 0.12 add_circle Внести
157 0.13 0.01 0.12 0 add_circle Внести
175 0.11 0.01 0.12 0 add_circle Внести
150 0.12 0.01 0.1 0 add_circle Внести
168 0.1 0.01 0.14 0 add_circle Внести
60 0.15 0 0 0 add_circle Внести
143 0.09 0.02 0.11 0 add_circle Внести
166 0.25 0 0.18 0 add_circle Внести
155 0.13 0.01 0.11 add_circle Внести
160 0.12 0.01 0.1 0 add_circle Внести
147 0.18 0.03 0.09 add_circle Внести
225 0.26 0 0.1 add_circle Внести
79 0.06 0.02 0.05 add_circle Внести
155 0.13 0.01 0.12 add_circle Внести
289 0.07 0.34 0.14 add_circle Внести
292 0.06 0.44 0.1 0 add_circle Внести
157 0.13 0.01 0.12 add_circle Внести
18 0.01 0.01 0.01 add_circle Внести
61 0.05 0.05 0.04 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності