menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Біопродукти
keyboard_arrow_right
жовток яйця

жовток яйця

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 321 ккал.
= 1,344 кДж
Білки 16 г
Вуглеводи 4 г
Жири 27 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 321 ккал.
Білки 16 г
Вуглеводи 4 г
Жири 27 г
Волокна -
Харчові цінності
Стан
не приготовлено
Білки
16 г
Вуглеводи
4 г
Цукор
-
Жири
27 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
800 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
Вміст харчових продуктів

Яєчний жовток сирий (без термічної обробки).

Вплив на здоров'я

Жовток містить потрібні організму жири, в тому числі і омега-3, вітаміни А, Е, D, групи В, багато заліза, кальцію та інших корисних компонентів. Більше того, завдяки жирам ці вітаміни і інші компоненти добре засвоюються (бо, наприклад, А і Е засвоюються лише з жирами). При хворобах ШКТ жовток краще вживати рідким (зварене на м’яко яйце) або у складі парових омлетів.

Практичні поради

Щоб засвоювалось залізо із жовтків, слід поєднувати страву з продуктами, що містять вітамін С. Наприклад, із солодким перцем, шпинатом, броколі, петрушкою тощо.

Найпопулярніше в категорії Біопродукти

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
275 0.16 0.17 0.16 0.15 add_circle Внести
109 0.09 0.07 0.05 add_circle Внести
35 0.03 0.04 0.01 add_circle Внести
53 0.01 0.06 0.03 0 add_circle Внести
43 0.03 0.04 0.01 add_circle Внести
147 0.03 0.13 0.09 add_circle Внести
250 0.14 0.11 0.06 0.49 add_circle Внести
331 0.12 0.63 0.03 0 add_circle Внести
66 0.03 0.04 0.04 add_circle Внести
337 0.7 0.2 0.05 add_circle Внести
338 0.26 0 0.29 0 add_circle Внести
337 0 0.79 0.01 0.05 add_circle Внести
380 0.08 0.81 0.03 add_circle Внести
273 0.04 0.64 0 add_circle Внести
110 0.15 0.03 0.04 add_circle Внести
50 0.03 0.04 0.03 add_circle Внести
38 0.03 0.04 0.01 add_circle Внести
30 0.03 0.04 0 add_circle Внести
309 0 0.77 0 add_circle Внести
383 0.83 0.04 0.04 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності