menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Фрукти
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
мандарин свіжий солодкий

мандарин свіжий солодкий - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Фото - мандарин свіжий солодкий
Енергія 43 ккал.
= 180 кДж
Білки 0.72 г
Вуглеводи 12 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 43 ккал.
Білки 0.72 г
Вуглеводи 12 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
0.72 г
Вуглеводи
12 г
Цукор
9 г
Жири
0.3 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
36 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В7 Вітамін В7 (біотин, вітамін Н, коензим Р)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Містить мінерали
Магній Магній
Йод Йод
Марганець Марганець
Кальцій Кальцій
Селен Селен
Калій Калій
Натрій Натрій
Пектин Пектин
Залізо Залізо
Мідь Мідь
Цинк Цинк

Мандарини без кісточок і очищені від шкірки.

Мандарини містять велику кількість клітковини. У 100 г фруктів міститься 10% денної норми клітковини. Також багато вітаміну С, він корисний для імунітету та підтримки нормальної густини крові. Крім цього, він є потужним антиоксидантом.

Свіжі мандарини можна просто їсти як перекус, засушувати на зиму, прикрашати ним десерти і додавати у салати, в тому числі із куркою чи морепродуктами.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.)
94 add_circle Внести
57 add_circle Внести
42 add_circle Внести
50 add_circle Внести
72 add_circle Внести
47 add_circle Внести
51 add_circle Внести
248 add_circle Внести
54 add_circle Внести
55 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності