menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
Мандарин свіжий солодкий

Мандарин свіжий солодкий

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 53 ккал.
= 222 кДж
Білки 0.8 г
Вуглеводи 12 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 53 ккал.
Білки 0.8 г
Вуглеводи 12 г
Жири 0.3 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
не приготовлено
Білки
0.8 г
Вуглеводи
12 г
Цукор
8 г
Жири
0.3 г
Насичені жирні кислоти
0 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
85 г
Кальцій
0.04 мг
GI Глікемічний індексhelp
40
PHE
40 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Мандарини без кісточок і очищені від шкірки.

Вплив на здоров'я

Мандарини містять велику кількість клітковини. У 100 г фруктів міститься 10% денної норми клітковини. Також багато вітаміну С, він корисний для імунітету та підтримки нормальної густини крові. Крім цього, він є потужним антиоксидантом.

Практичні поради

Свіжі мандарини можна просто їсти як перекус, засушувати на зиму, прикрашати ним десерти і додавати у салати, в тому числі із куркою чи морепродуктами.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
95 0.01 0.22 0 0.03 add_circle Внести
47 0 0.1 0 0.02 add_circle Внести
62 0 0.16 0 0.02 add_circle Внести
42 0.01 0.09 0 0.02 add_circle Внести
38 0.01 0.09 0 0.02 add_circle Внести
62 0 0.14 0 0.02 add_circle Внести
52 0 0.12 0 0.02 add_circle Внести
38 0.01 0.08 0 0.03 add_circle Внести
50 0 0.1 0 0.02 add_circle Внести
52 0.01 0.11 0 add_circle Внести
16 0 0.03 0 add_circle Внести
42 0.01 0.1 0 0.01 add_circle Внести
52 0 0.14 0 0.02 add_circle Внести
67 0 0.15 0 0.02 add_circle Внести
48 0.01 0.1 0.01 add_circle Внести
101 0.02 0.24 add_circle Внести
96 0.01 0.21 0 0.02 add_circle Внести
48 0.01 0.1 0.01 add_circle Внести
42 0 0.1 0 0.03 add_circle Внести
48 0.01 0.11 0 0.02 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності