Нут - це один із сортів гороху. Відрізняється більшим розміром, і насиченим горіховим смаком.
Нут варений - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 141 ккал.
= 589 кДж
Білки 9 г
Вуглеводи 18 г
Жири 2 г
Волокна 8 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 141 ккал.
Білки 9 г
Вуглеводи 18 г
Жири 2 г
Волокна 8 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 9 г |
Вуглеводи | 18 г |
Цукор | - |
Жири | 2 г |
Насичені жирні кислоти | 0.2 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | 0.6 г |
Поліненасичені | 1 г |
Холостерин | - |
Волокна | 8 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 445 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Нут варений це корисне блюдо для шлунка, тому що огортаючи стінки слизової, нут знижує сильний вплив шлункової кислоти. Так само нут потрібно вживати при дефіциті заліза, йоду, калію і вітамінів групи В.
Вариться нут довго, тому попередньо перед приготуванням його варто замочувати гарячою водою, бажано на 5-8 годин. Найзручніше залити нут на ніч, а на наступний день готувати.
Найпопулярніше в категорії Гарніри
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
141 | | |
307 | | |
110 | | |
77 | | |
344 | | |
216 | | |
116 | | |
57 | | |
343 | | |
53 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності