Суміш пропареного і дикого темного рису у співвідношенні 90% до 10% відповідно.
Страви keyboard_arrow_right
Зернові продукти keyboard_arrow_right
Рис keyboard_arrow_right
Суміш пропареного та дикого рису Fine Food
Суміш пропареного та дикого рису Fine Food - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 358 ккал.
= 1,499 кДж
Білки 14 г
Вуглеводи 74 г
Жири 0.97 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 358 ккал.
Білки 14 г
Вуглеводи 74 г
Жири 0.97 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки | 14 г |
Вуглеводи | 74 г |
Цукор | - |
Жири | 0.97 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 685 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Пропарений рис зберігає на 80% вітамінів більше, ніж білий шліфований. Зокрема, в ньому міститься: - залізо, важливе для кровотворення, - вітаміни групи В, які нормалізують нашу нервову систему та матаболізм, - вітамін Е, який є антиоксидантом та відповідає за відновлення шкіри. Дикий рис в свою чергу додає суміші корисну для травлення і схуднення клітковину.
Варити рис потрібно близько 20-25 хвилин. Їсти його краще на сніданок чи обід.
Найпопулярніше в категорії Рис
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
364 | | |
100 | | |
123 | | |
124 | | |
126 | | |
384 | | |
200 | | |
314 | | |
368 | | |
367 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності