menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
сир голандський Madeland 45 %

сир голандський Madeland 45 % - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 334 ккал.
= 1,400 кДж
Білки 26 г
Вуглеводи 0.4 г
Жири 26 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 334 ккал.
Білки 26 г
Вуглеводи 0.4 г
Жири 26 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки
26 г
Вуглеводи
0.4 г
Цукор
-
Жири
26 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
-
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
-
GI Глікемічний індексhelp
PHE
1,275 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Твердий сир практично без дірочок.

Твердий сир в першу чергу корисний для кісток, адже містить доволі багато кальцію. Проте, у ньому немало солі і жирів. Це негативно впливає на тиск (спричиняє гіпертонію), роботу нирок та жовчного міхура. Також обережно його слід вживати при схудненні.

Сир чудово підійде для гарячих страв, бо завдяки високому вмісту жирів він добре плавиться.

Найпопулярніше в категорії Тведрий та м'який сир

Назва Енергія (ккал.)
363 add_circle Внести
120 add_circle Внести
280 add_circle Внести
120 add_circle Внести
342 add_circle Внести
251 add_circle Внести
347 add_circle Внести
216 add_circle Внести
224 add_circle Внести
343 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності