Твердий сир практично без дірочок.
Страви keyboard_arrow_right
Молочні продукти та яйця keyboard_arrow_right
Тведрий та м'який сир keyboard_arrow_right
сир голандський Madeland 45 %
сир голандський Madeland 45 % - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 334 ккал.
= 1,400 кДж
Білки 26 г
Вуглеводи 0.4 г
Жири 26 г
Волокна -
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 334 ккал.
Білки 26 г
Вуглеводи 0.4 г
Жири 26 г
Волокна -
Харчові цінності
Білки | 26 г |
Вуглеводи | 0.4 г |
Цукор | - |
Жири | 26 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | - |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | |
PHE | 1,275 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Твердий сир в першу чергу корисний для кісток, адже містить доволі багато кальцію. Проте, у ньому немало солі і жирів. Це негативно впливає на тиск (спричиняє гіпертонію), роботу нирок та жовчного міхура. Також обережно його слід вживати при схудненні.
Сир чудово підійде для гарячих страв, бо завдяки високому вмісту жирів він добре плавиться.
Найпопулярніше в категорії Тведрий та м'який сир
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
363 | | |
120 | | |
280 | | |
120 | | |
342 | | |
251 | | |
347 | | |
216 | | |
224 | | |
343 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності