Куряче філе, запечене у духовці з додаванням невеликої кількості олії для змащення.
Страви keyboard_arrow_right
М'ясо та риба keyboard_arrow_right
М'ясо птиці keyboard_arrow_right
куряче філе запечене
куряче філе запечене - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 165 ккал.
= 690 кДж
Білки 30 г
Вуглеводи 0 г
Жири 4 г
Волокна 0 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 165 ккал.
Білки 30 г
Вуглеводи 0 г
Жири 4 г
Волокна 0 г
Харчові цінності
Стан | з термічною обробкою |
Білки | 30 г |
Вуглеводи | 0 г |
Цукор | 0 г |
Жири | 4 г |
Насичені жирні кислоти | 1 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | 85 мг |
Волокна | 0 г |
Сіль | 0.19 г |
Вода | - |
Кальцій | 15 мг |
GI | |
PHE | 715 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Запечена куряча грудка є ідеально збалансованою стравою. Містить небагато жирів, велику кількість білків майже з усіма потрібними амінокислотами, а також багато вітамінів. Корисна грудка для нервової системи, серця, роботи мозку, покращення обміну речовин, роботи нирок і наднирників, зміцнення імунітету.
Смакує як з гарнірами, так і в ролі основного інгредієнта салатів. Можна також використовувати для бутербродів. Чудово смакує з різноманітними сухими спеціями, зокрема, з часником, паприкою, базиліком, орегано тощо. Можна запікати у фользі, а за 5 хв до готовності розкрити фольгу, щоб утворилась невелика скоринка. Запікається куряче філе 25-30 хв (в залежності від товщини) на 180 градусах.
Найпопулярніше в категорії М'ясо птиці
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
100 | | |
100 | | |
133 | | |
150 | | |
290 | | |
135 | | |
328 | | |
172 | | |
110 | | |
150 | | |
183 | | |
140 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності