Червоне яблуко містить в собі низку вітамінів, особливо вітамін С, та важливу клітковину, а також ряд мінералів і мікроелементів (калій, магній, кальцій, залізо, фосфор, марганець).
Страви keyboard_arrow_right
Фрукти keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти keyboard_arrow_right
яблуко червоне
яблуко червоне - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 72 ккал.
= 300 кДж
Білки 0.4 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 72 ккал.
Білки 0.4 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 0.4 г |
Вуглеводи | 17 г |
Цукор | 12 г |
Жири | 0 г |
Насичені жирні кислоти | - |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 2 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | 0 мг |
GI | |
PHE | 20 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Містить мінерали
Ці фрукти мають величезну кількість вітаміну С, заліза і клітковини, тому зміцнюють імунітет, є профілактикою залізодефіцитної анемії і покращують травлення. Проте, червоні яблука у свіжому вигляді не слід вживати людям з ерозією і виразкою, а також обережно варто вживати людям з діабетом, адже у яблуках немало цукру. Денна норма яблук для звичайної людини, як і інших фруктів, до 300-400 грамів.
Шкірка яблук містить найбільш корисні речовини.Тому по можливості яблука не очищайте.
Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
94 | | |
57 | | |
43 | | |
50 | | |
42 | | |
37 | | |
111 | | |
36 | | |
43 | | |
71 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності