menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Фрукти
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
яблуко червоне

яблуко червоне - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - яблуко червоне
Енергія 72 ккал.
= 300 кДж
Білки 0.4 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 72 ккал.
Білки 0.4 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
0.4 г
Вуглеводи
17 г
Цукор
12 г
Жири
0 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
0 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
20 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін С Вітамін С
Містить мінерали
Натрій Натрій
Мідь Мідь
Позитивний вплив для здоров'я

Червоне яблуко містить в собі низку вітамінів, особливо вітамін С, та важливу клітковину, а також ряд мінералів і мікроелементів (калій, магній, кальцій, залізо, фосфор, марганець).

Ці фрукти мають величезну кількість вітаміну С, заліза і клітковини, тому зміцнюють імунітет, є профілактикою залізодефіцитної анемії і покращують травлення. Проте, червоні яблука у свіжому вигляді не слід вживати людям з ерозією і виразкою, а також обережно варто вживати людям з діабетом, адже у яблуках немало цукру. Денна норма яблук для звичайної людини, як і інших фруктів, до 300-400 грамів.

Шкірка яблук містить найбільш корисні речовини.Тому по можливості яблука не очищайте.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
47 0.4 10 0.4 2 add_circle Внести
94 1 22 0.2 2 add_circle Внести
62 1 12 0.95 6 add_circle Внести
61 1 13 0.58 6 add_circle Внести
43 0.72 12 0.3 2 add_circle Внести
57 0.37 13 0.4 3 add_circle Внести
44 1 8 0.6 3 add_circle Внести
96 2 21 0.5 2 add_circle Внести
39 0.9 10 0.2 2 add_circle Внести
41 1 7 0.3 2 add_circle Внести
66 0.6 14 0.17 4 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності