menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Фрукти
keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти
keyboard_arrow_right
яблуко червоне

яблуко червоне - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Фото - яблуко червоне
Енергія 72 ккал.
= 300 кДж
Білки 0.4 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 72 ккал.
Білки 0.4 г
Вуглеводи 17 г
Жири 0 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
сире
Білки
0.4 г
Вуглеводи
17 г
Цукор
12 г
Жири
0 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
-
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
0 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
20 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Містить мінерали
Натрій Натрій
Залізо Залізо
Мідь Мідь
Цинк Цинк
Кальцій Кальцій

Червоне яблуко містить в собі низку вітамінів, особливо вітамін С, та важливу клітковину, а також ряд мінералів і мікроелементів (калій, магній, кальцій, залізо, фосфор, марганець).

Ці фрукти мають величезну кількість вітаміну С, заліза і клітковини, тому зміцнюють імунітет, є профілактикою залізодефіцитної анемії і покращують травлення. Проте, червоні яблука у свіжому вигляді не слід вживати людям з ерозією і виразкою, а також обережно варто вживати людям з діабетом, адже у яблуках немало цукру. Денна норма яблук для звичайної людини, як і інших фруктів, до 300-400 грамів.

Шкірка яблук містить найбільш корисні речовини.Тому по можливості яблука не очищайте.

Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти

Назва Енергія (ккал.)
94 add_circle Внести
57 add_circle Внести
43 add_circle Внести
50 add_circle Внести
42 add_circle Внести
37 add_circle Внести
111 add_circle Внести
36 add_circle Внести
43 add_circle Внести
71 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності