menu
menu
search
{{item.title}} leaf pot {{item.value}} {{item.energyUnit}}/100 г {{item.value}} {{item.energyUnit}}/кг/хв
account
Страви
keyboard_arrow_right
Свіжі овочі
keyboard_arrow_right
броколі сире

броколі сире

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
броколі сире
Енергія 28 ккал.
= 117 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 5 г
Жири 0.4 г
Волокна 2 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 28 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 5 г
Жири 0.4 г
Волокна 2 г
Харчові цінності
Стан
не приготовлено
Білки
3 г
Вуглеводи
5 г
Цукор
1 г
Жири
0.4 г
Насичені жирні кислоти
-
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
0 мг
Волокна
2 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
0.08 мг
GI Глікемічний індексhelp
0.15
PHE
200 мг
Стан
не приготовлено з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
Вміст харчових продуктів

Броколі, розібране на суцвіття.

Вплив на здоров'я

Броколі – джерело білків і більше ніж 20 корисних елементів. Найбільше у броколі міститься вітаміну С. У 100 г сирого броколі є майже 100% денної потреби цього вітаміну! До того ж багато у цьому овочі вітамінів групи В, які важливі для роботи нервової системи, головного мозку, нормального сну і обміну речовин.

Практичні поради

Варяться і готуються на пару броколі 5-10 хвилин, в залежності від розміру суцвіть. Вживати їх краще із додаванням невеликої кількості жирів (нерафінована оливкова олія, натуральне вершкове масло тощо).

Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
20 0.01 0.04 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.03 0 0 add_circle Внести
160 0.02 0.08 0.15 0.07 add_circle Внести
32 0.01 0.07 0 0.02 add_circle Внести
27 0.01 0.06 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.02 0 0.01 add_circle Внести
16 0.01 0.02 0 0.01 add_circle Внести
41 0.01 0.09 0 0.03 add_circle Внести
90 0.01 0.04 0.08 0.02 add_circle Внести
28 0.02 0.05 0 0.02 add_circle Внести
220 0.12 0.41 0.01 add_circle Внести
14 0.01 0.02 0 0.01 add_circle Внести
38 0.03 0.06 0 add_circle Внести
19 0.01 0.03 0.03 add_circle Внести
23 0.01 0.05 add_circle Внести
20 0.01 0.04 0 add_circle Внести
81 0.05 0.14 0 add_circle Внести
84 0.03 0.13 0.02 add_circle Внести
37 0.01 0.08 0 add_circle Внести
45 0.02 0.09 0 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності