Броколі, розібране на суцвіття.
Страви keyboard_arrow_right
Овочі, бобові та гриби keyboard_arrow_right
Свіжі овочі keyboard_arrow_right
броколі сире
броколі сире - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 38 ккал.
= 158 кДж
Білки 3 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.2 г
Волокна 3 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 38 ккал.
Білки 3 г
Вуглеводи 6 г
Жири 0.2 г
Волокна 3 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 3 г |
Вуглеводи | 6 г |
Цукор | 2 г |
Жири | 0.2 г |
Насичені жирні кислоти | 0 г |
Транс-жирні кислоти | 0 г |
Моно-ненасичені | 0 г |
Поліненасичені | 0 г |
Холостерин | - |
Волокна | 3 г |
Сіль | - |
Вода | 90 г |
Кальцій | 105 мг |
GI | |
PHE | 165 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Містить вітаміни
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін В7 Вітамін В7 (біотин, вітамін Н, коензим Р)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін К Вітамін К
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Містить мінерали
Позитивний вплив для здоров'я
Вагітність Відповідне харчування для вагітних і годуючих жінок.
Броколі – джерело білків і більше ніж 20 корисних елементів. Найбільше у броколі міститься вітаміну С. У 100 г сирого броколі є майже 100% денної потреби цього вітаміну! До того ж багато у цьому овочі вітамінів групи В, які важливі для роботи нервової системи, головного мозку, нормального сну і обміну речовин.
Варяться і готуються на пару броколі 5-10 хвилин, в залежності від розміру суцвіть. Вживати їх краще із додаванням невеликої кількості жирів (нерафінована оливкова олія, натуральне вершкове масло тощо).
Найпопулярніше в категорії Свіжі овочі
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
20 | | |
14 | | |
45 | | |
21 | | |
35 | | |
26 | | |
44 | | |
17 | | |
28 | | |
135 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності