menu
menu
search close
account
Страви
keyboard_arrow_right
Страви
keyboard_arrow_right
Готові страви
keyboard_arrow_right
цвітна капуста варена

цвітна капуста варена - калорійність

Кількість x {{unitOption.title}} шматок
Енергія 25 ккал.
= 105 кДж
Білки 2 г
Вуглеводи 4 г
Жири 0.28 г
Волокна 3 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 25 ккал.
Білки 2 г
Вуглеводи 4 г
Жири 0.28 г
Волокна 3 г
Харчові цінності
Стан
з термічною обробкою
Білки
2 г
Вуглеводи
4 г
Цукор
1 г
Жири
0.28 г
Насичені жирні кислоти
0.07 г
Транс-жирні кислоти
-
Моно-ненасичені
-
Поліненасичені
-
Холостерин
0 мг
Волокна
3 г
Сіль
-
Вода
-
Кальцій
16 мг
GI Глікемічний індексhelp
PHE
100 мг
Стан
сире з термічною обробкою
Білки
{{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Цукор
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} г-
Жири
{{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Насичені жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г-
Транс-жирні кислоти
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г-
Моно-ненасичені
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г-
Поліненасичені
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г-
Холостерин
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг-
Волокна
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Сіль
{{foodstuff.foodstuff.salt}} г-
Вода
{{foodstuff.foodstuff.water}} г-
Кальцій
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг-
GI Глікемічний індексhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} мг-
Алкоголь
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г
Графік поживних речовин
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Волокна
fiber_manual_record Білки
fiber_manual_record Вуглеводи
fiber_manual_record Цукор
fiber_manual_record Жири
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
fiber_manual_record Волокна
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %

цей популярний овоч багатий клітковиною та водою, містить вітамін С, вітаміни групи В, вітамін К і провітамін А. Там також деякі мінерали, такі як калій, кальцій, магній та ін.

капуста має важливе значення для росту і відновлення клітин. Підтримує кровотворення, зміцнює імунну систему, пригнічує запальні реакції в організмі, підтримує здорову функцію суглобів, знижує кров'яний тиск, допомагає запобігти захворюванням товстої кишки або знімає проблеми нирок і сечовивідних шляхів.

при виборі будьте обережні щоб не купити зіпсутий чи гнилий овоч, свіжий продукт має зелене листя та білу поверхню. Щоб зберегти максимум поживних речовин найкраще готувати капусту на пару.

Найпопулярніше в категорії Готові страви

Назва Енергія (ккал.) Білки Вуглеводи Жири Волокна
84 3 17 0.62 3 add_circle Внести
88 3 15 2 2 add_circle Внести
105 4 21 0.4 add_circle Внести
101 3 20 3 2 add_circle Внести
103 4 18 2 4 add_circle Внести
98 2 15 4 add_circle Внести
141 4 30 1 0 add_circle Внести
94 2 16 2 2 add_circle Внести
115 4 14 5 add_circle Внести
112 2 17 4 add_circle Внести
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності