Солодкий сорт жовто-зелених яблук.
Страви keyboard_arrow_right
Фрукти keyboard_arrow_right
Свіжі фрукти keyboard_arrow_right
Яблуко Голден
Яблуко Голден - калорійність
Кількість x {{unitOption.title}} штука
Енергія 66 ккал.
= 278 кДж
Білки 0.6 г
Вуглеводи 14 г
Жири 0.17 г
Волокна 4 г
Енергія {{foodstuff.foodstuff.energy}} ккал.{{foodstuff.foodstuff.energy}} кДж
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} ккал.= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} кДж
Білки {{foodstuff.foodstuff.protein}} г-
Вуглеводи {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г-
Жири {{foodstuff.foodstuff.fat}} г-
Волокна {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г-
Енергія 66 ккал.
Білки 0.6 г
Вуглеводи 14 г
Жири 0.17 г
Волокна 4 г
Харчові цінності
Стан | сире |
Білки | 0.6 г |
Вуглеводи | 14 г |
Цукор | 10 г |
Жири | 0.17 г |
Насичені жирні кислоти | 0.03 г |
Транс-жирні кислоти | - |
Моно-ненасичені | - |
Поліненасичені | - |
Холостерин | - |
Волокна | 4 г |
Сіль | - |
Вода | - |
Кальцій | - |
GI | 30 |
PHE | 30 мг |
Стан | сире з термічною обробкою |
Білки | {{foodstuff.foodstuff.protein}} г- |
Вуглеводи | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} г- |
Цукор | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} г- |
Жири | {{foodstuff.foodstuff.fat}} г- |
Насичені жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} г- |
Транс-жирні кислоти | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} г- |
Моно-ненасичені | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} г- |
Поліненасичені | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} г- |
Холостерин | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} мг- |
Волокна | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} г- |
Сіль | {{foodstuff.foodstuff.salt}} г- |
Вода | {{foodstuff.foodstuff.water}} г- |
Кальцій | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} мг- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} мг- |
Алкоголь | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} г |
Графік поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Містить вітаміни
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін С Вітамін С
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Містить мінерали
Марганець Марганець
Залізо Залізо
Фосфор Фосфор
Мідь Мідь
Калій Калій
Магній Магній
Цинк Цинк
Натрій Натрій
Йод Йод
Кальцій Кальцій
Позитивний вплив для здоров'я
Травлення Сприяє травленню
Рак Відповідна їжа для профілактики або лікування раку
Холестерин Покращує рівень холестерину
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Варикозне розширення вен Продукт рекомендовано вживати при варикозному розширенні вен та сприятливо впливає на їх стан.
Зір Покращує зір
Вага Відповідна їжа для зниження ваги
Товстий кишечник Сприяє профілактиці захворювань кишечника
Стрес Продукт корисно їсти для зниження рівня стресу
Гемоглобін Підвищує рівень гемоглобіну в крові
Клітини Позитивно впливає на клітини
Кров Робить позитивний вплив на кров
Метаболізм Сприяє метаболізму (обміну речовин)
Негативний вплив для здоров'я
Цукровий діабет Їжу не рекомендовано вживати при цукровому діабеті або надмірне її вживання може призвести до розвитку хвороби.
Інше
Швидкі Їжа містить в собі швидкі (прості) вуглеводи. Прості вуглеводи - вуглеводи з високим глікемічним індексом, які легко і максимально швидко засвоюються організмом. Надмірне їх споживання може призвести до швидкого набору ваги та розвитку діабету другого типу.
Яблука Голден містять багато цукру, тому цей сорт не рекомендується людям з діабетом і тим, хто худне. Як і всі яблука, Голден мають високий вміст вітаміну С, який важливий для імунітету і краси шкіри. Багато в таких яблуках і заліза, яке необхідне для крові.
Такі яблука можна їсти у свіжому вигляді, робити смузі чи фреші, додавати до салатів, кисломолочного сиру та каш.
Найпопулярніше в категорії Свіжі фрукти
Назва | Енергія (ккал.) | |
---|---|---|
42 | | |
52 | | |
52 | | |
47 | | |
120 | | |
67 | | |
49 | | |
53 | | |
38 | | |
55 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
страв в нашій базі даних
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
доданих у раціон вчора
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
зареєстровано в Таблиці калорійності