Таблиця Калорійності
star star star star star_half
Їжа
keyboard_arrow_right
М'ясо та риба
keyboard_arrow_right
М'ясо птиці
keyboard_arrow_right
Печінка куряча
Фото - Печінка куряча

Печінка куряча - калорійність

без термічної обробки
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
= {{getTotalWeight()}} г
edit Записати в раціон
Їжа
keyboard_arrow_right
М'ясо та риба
keyboard_arrow_right
М'ясо птиці
keyboard_arrow_right
Печінка куряча
Фото - Печінка куряча
Печінка куряча
Запиши кількість та одиницю
close
{{unitOption.title}} штука
edit Записати в раціон
{{data.foodstuff.energy}}119 ккал
Також {{data.foodstuff.energyAlt}}497 кДж ● Енергія
fiber_manual_record
Білки
{{data.foodstuff.protein}}20.1 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
fiber_manual_record
Вуглеводи
{{data.foodstuff.carbohydrate}}0.23 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
-
fiber_manual_record
Жири
{{data.foodstuff.fat}}4.18 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.foodstuff.saturatedFattyAcid}} 1.86 г
Трансжирні кислоти
{{data.foodstuff.transFattyAcid}} 0 г
Мононенасичені
{{data.foodstuff.monoSaturated}} 1.01 г
Поліненасичені
{{data.foodstuff.polySaturated}} 0.83 г
Холестерин
{{data.foodstuff.cholesterol}} 497 мг
Волокна
-
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber | number: 0}} г
Сіль
-
Вода
{{data.foodstuff.water}} 72.49 г
Кальцій
{{data.foodstuff.calcium}} 13.59 мг
Глікемічний індекс
-
PHE
{{data.foodstuff.phe}} 1,005 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
см
Вага
кг
Рівень щоденної активності
Відповідно до виконаних активностей Сидячий спосіб життя Легкі навантаження Середні навантаження Великі навантаження Екстремальні навантаження
Збережи свій профіль для 82 000 продуктів
keyboard_arrow_left
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
кг
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Реєстрація через Facebook
mail
Реєстрація через e-mail
Реєструючись, ти погоджуєшся з нашими договірними умовами й умовами захисту персональних даних
Я хочу отримувати новини та пропозиції від Таблиці Калорійності з порадами щодо здорового способу життя
keyboard_arrow_left
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
visibility
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Зареєструйся
keyboard_arrow_left
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Увійти
keyboard_arrow_left
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
visibility
{{errors.message}}
Увійти
Забув(-ла) пароль?
keyboard_arrow_left
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Надіслати
keyboard_arrow_left
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Увійти
Найпопулярніше в категорії М'ясо птиці
Склад поживних речовин
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Білки
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Вуглеводи
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Цукор
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Жири
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Насичені жирні кислоти
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Містить...
Містить вітаміни
Вітамін В Вітамін В
Вітамін В1 Вітамін В1 (тіамін)
Вітамін В5 Вітамін В5 (пантотенол, пантотенова кислота)
Вітамін Д Вітамін Д (ергостерол, кальциферол, віостерол)
Вітамін А Вітамін А
Вітамін К Вітамін К
Вітамін Е Вітамін Е (токоферол)
Вітамін В2 Вітамін В2 (рибофлавін)
Вітамін В3 Вітамін В3 (ніацин, PP, ніацинамід, нікотинамід, нікотинова кислота)
Фолієва кислота Фолієва кислота (фолацин, фолієва кислота, вітамін В9)
Вітамін В12 Вітамін В12 (Кобаламін)
Вітамін С Вітамін С
Вітамін B6 Вітамін B6 (піридоксин)
Містить мінерали
Фосфор Фосфор
Калій Калій
Цинк Цинк
Мідь Мідь
Залізо Залізо
Селен Селен
Магній Магній
Натрій Натрій
Марганець Марганець
Кальцій Кальцій
Позитивний вплив на здоров'я
Судини Робить позитивний вплив на здоров'я кровоносних судин
Метаболізм Сприяє метаболізму (обміну речовин)
Стрес Продукт корисно їсти для зниження рівня стресу
Кров Робить позитивний вплив на кров
Нервова система Зміцнює нервову систему
Варикозне розширення вен Продукт рекомендовано вживати при варикозному розширенні вен та сприятливо впливає на їх стан.
Імунітет Позитивно впливає на імунітет
Гемоглобін Підвищує рівень гемоглобіну в крові
Зуби Позитивно впливає на зуби
Менструація Зменшує хворобливі відчуття під час менструації
Нігті Покращує стан нігтів
Утома Допомагає при втомі
Цукровий діабет Продукт/страву рекомендують вживати діабетикам.
Артеріальний тиск Знижує кров'яний тиск
Щитовидна залоза Відповідна їжа при проблемах з щитовидною залозою
Вагітність Відповідне харчування для вагітних і годуючих жінок.
Волосся Покращує стан волосся
Шкіра Благотворно впливає на здоров'я шкіри
Детальніше про цей продукт


Хімічний склад та калорійність курячої печінки

Найбільш корисною частиною курячих потрухів виступає печінка. Розмір та вага даного субпродукту залежить від віку птиці та її раціону харчування. Куряча печінка складається із двох з'єднаних між собою частин і має щільну консистенцію. Продукт виділяє специфічний аромат свіжої крові та добре зберігає форму. Свіжа куряча печінка має насичене червоно-коричневе забарвлення. Її поверхня відрізняється характерним глянцевим блиском, оскільки покрита тонкою прозорою плівкою.

Скільки калорій у курячій печінці? У 100 г продукту близько 136 ккал близько 6 г жирів і менше 1 г вуглеводів. Куряча печінка виступає натуральним джерелом білка - у зазначеній порції продукту його кількість може перевищувати 19 г. Такий білок добре засвоюється організмом, незамінний для всіх органів і тканин.

У хімічному складі курячої печінки присутні вітаміни А та В12. Продукт багатий на залізо і мідь, містить багато незамінних жирних кислот. Невисока калорійність курячої печінки та її багатий хімічний склад дозволяє вводити цей субпродукт у раціон з метою збагачення організму необхідними мінералами.


Корисні та шкідливі властивості курячої печінки

Білок у складі продукту сприяє покращенню стану шкірних покривів, прискорює їх регенерацію. При регулярному вживанні печінки можна уникнути проблем із зором та нормалізувати діяльність нервової системи. Незважаючи на невисоку кількість калорій у курячій печінці, вона позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи. Речовини, що містяться у складі субпродукту, покращують якість крові. Високий відсоток заліза у складі печінки дозволяє підвищити низький гемоглобін, тому продукт показаний для лікування та профілактики анемії.

Незважаючи на ряд корисних властивостей та невисоку енергетичну цінність курячої печінки, вживати її слід у обмежених кількостях. Продукт може спричинити дискомфорт та розлади травлення при захворюваннях шлунка, що супроводжуються подразненням слизової оболонки даного органу. Куряча печінка є джерелом холестерину, який може відкладатись на стінках кровоносних судин. У великій кількості він може спровокувати розвиток тромбозу. З особливою обережністю продукт вводять до раціону людей похилого віку, які мають проблеми з серцем і судинами.


Застосування курячої печінки у кулінарії

Відносно невисока калорійність курячої печінки дозволяє використовувати її для приготування різноманітних страв повсякденного та дієтичного меню. У кулінарії застосовується свіжий або заморожений продукт, що має однорідний колір та пружну консистенцію.

Курячу печінку можна варити, готувати на пару, смажити на олії з додаванням цибулі та моркви. Ще одна популярна і ситна страва — куряча печінка, тушкована в сметані 20% з додаванням спеції та свіжої зелені. Даний субпродукт швидко готується, має насичений смак і м'яку структуру. Смажена та тушкована куряча печінка добре поєднується з картопляним пюре та відвареним рисом, може використовуватися для приготування холодних та гарячих закусок.

Куряча печінка є основним інгредієнтом для ситного паштету, який можна їсти разом із хлібом. Відварений та подрібнений субпродукт часто використовується як начинка для несолодкої випічки, млинців.

Використовуючи цей продукт для приготування різних страв, важливо не лише вважати калорії в печінці курячою, а й враховувати енергетичну цінність інших інгредієнтів. Має значення та спосіб термічної обробки печінки. Найменша кількість калорій міститься у відвареному продукті, а смажена куряча печінка відрізняється вищою харчовою цінністю.

Свіжу курячу печінку можна тримати в холодильнику без заморожування трохи більше 4-х днів. При цьому продукт повинен знаходитись у герметично закритій тарі або фабричній упаковці під плівкою. Заморожену печінку зберігають у морозилці до 4 місяців і перед використанням розморожують при кімнатній температурі. Повторному заморожуванню такий продукт піддавати не можна.

Продукт можеш записати в раціон.
Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.
Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.
Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Розпочати сьогодні
Доступність:  Web iOS  і  Android
Понад 7 мільйонів користувачів
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
також хочу висловити подяку цій програмі, працюю над собою з 13.1 всього за п\'ять тижнів втратила 6 кг. і продовжую... це вражаюче. дякую
Хочу висловити подяку за цю хорошу ідею, яка мені справді стала в пригоді. Є проста та зрозуміла. Просто чудова. Рекомендую!!!
Все життя воюю з надмірною вагою... та з не правильним харчуванням. А ці таблиці відкрили мені очі, з\'ясував що щоденно вживаю 200% рекомендованої денної норми жирів, при чому завжди думав що губить мене цукор, не міг собі уявити і дня без батончика чи шоколаду. Ця сторінка допомогла завдяки збалансованому харчуванню скинути за 2 місяці 8 кг і це ще не фініш хто ж знав що все так просто. Такого я навіть не уявляв.
keyboard_arrow_left
також хочу висловити подяку цій програмі, працюю над собою з 13.1 всього за п\'ять тижнів втратила 6 кг. і продовжую... це вражаюче. дякую
Хочу висловити подяку за цю хорошу ідею, яка мені справді стала в пригоді. Є проста та зрозуміла. Просто чудова. Рекомендую!!!
Все життя воюю з надмірною вагою... та з не правильним харчуванням. А ці таблиці відкрили мені очі, з\'ясував що щоденно вживаю 200% рекомендованої денної норми жирів, при чому завжди думав що губить мене цукор, не міг собі уявити і дня без батончика чи шоколаду. Ця сторінка допомогла завдяки збалансованому харчуванню скинути за 2 місяці 8 кг і це ще не фініш хто ж знав що все так просто. Такого я навіть не уявляв.
keyboard_arrow_right
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Dine4Fit
Таблиця Калорійності
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Завантажте додаток
App
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2024 Всі права захищені.